Már 30 éve segítünk!

Technikai    számunk:

0114

Segíts 1%-kal, hogy segíthessünk!

Fontosnak tartod a rászoruló családok, idősek és árva gyermekek támogatását? Szeretnéd, hogy a gyermekeink drogmentes életet éljenek? Egy olyan társadalomban akarsz élni, ahol az emberek szeretettel és tisztességesen bánnak a környezetükben élőkkel és megbízhatnak egymásban?

Akkor jó helyen jársz, mi tudunk ebben segíteni. Kérjük, segítsd a munkánkat az adód 1%-ával. Szánj erre most pár percet, és mi egész évben azért fogunk dolgozni, hogy jobb hellyé tegyük a világot!

Mert mindig lehet valamit tenni!

Egyházunk céljai és tevékenységei

„Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.“ 

L. Ron Hubbard

A segítség a Szcientológia vallás elválaszthatatlan része, amely az Egyház által támogatott világszintű emberbaráti kezdeményezésekben nyilvánul meg. Világszerte minden egyes nap szcientológusok ezrei tevékenykednek a fenti célokért. Önkéntes Lelkészeink pedig segítenek a hétköznapok gondjaiban, és mindenhol ott vannak, ahol természeti vagy háborús katasztrófahelyzet áll elő.

Magyarországon már 134 alkalommal szerveztünk adománygyűjtést a bajbajutottak számára. Több ezer Ukrajnából érkezett menekültnek is segítettünk. Csak a tavalyi évben 30 különböző alapítványon, önkormányzaton és segélyszervezeten keresztül 21 tonnányi élelmiszert, fertőtlenítőszert, ruhákat, játékokat, stb. juttattunk el a rászorulóknak, hogy könnyebb legyen átvészelni a nehéz időszakokat.

Több éve szervezünk véradásokat az ország különböző városaiban egyházi szervezeteink segítségével. Ennek köszönhetően majdnem 2000 emberi életnek adtunk esélyt a gyógyulásra.

Egyházunk Az igazság a drogokról kampánya a világ legnagyobb nem kormányzati, drogmegelőzéssel kapcsolatos oktatási kezdeményezése. Hazai önkénteseink több mint 1.8 millió Az igazság a drogokról füzetet osztottak ki és közel 3 millió fiatalt értek el az elmúlt 22 évben Magyarországon. 2022-ben 49 000 felvilágosító füzet került az emberek kezébe. On-line tanfolyamokon keresztül pedig több ezer diák ismerte meg az igazságot a drogokról, esélyt kapva így, hogy tudatosan tegye le a voksát egy drogmentes élet mellett.

Az út a boldogsághoz egy józan észen alapuló erkölcsi útmutató, amely segít helyreállítani az emberi kapcsolatokban az őszinteséget, a bizalmat és az önbecsülést. 2022-ben ebből a kiskönyvből több mint 74 000 példányt juttattak el a szcientológusok a lakosság kezébe.

A Szcientológia önkéntes lelkészek szüntelenül szolgálatban vannak, hogy segítsenek a mindennapok gondjaiban. Hétről-hétre folyamatosan nyújtunk támogatást párkapcsolati, gyermeknevelési, kommunikációs problémák megoldásában vagy segítünk betegségből való felépülésben.

Az Együtt az Emberi Jogokért és a Fiatalok az Emberi Jogokért programjainkon keresztül emeljük a tudatosságot az emberi jogok egyetemes nyilatkozatával kapcsolatban.

További információért arról, hogy HOGYAN SEGÍTÜNK? kattins ide.

Ki ajánlhatja fel adója egy százalékát?

Bárki, aki beadja a személyi jövedelemadó-bevallását, jogosult az adójának meghatározott részéről rendelkezni. Nemcsak magánszemélyek, hanem egyéni vállalkozók és őstermelők is rendelkezhetnek róla. Akkor is felajánlhatod az 1%-odat, ha nincs befizetett SZJA-d. Számunkra fontos a felajánlások darabszáma, mert a nehezebb időkben segít a tudat, hogy sok ember ért egyet céljainkkal és támogatja a tevékenységeinket.

Hogyan ajánlhatod fel az adód 1%-át?

Minden adózónak 2023. május 20-ig kell eljuttatnia a felajánlását az adóhatósághoz.

Az 1+1%-os felajánlásodat elektronikus úton vagy papíralapon is beadhatod.
Ha nem tudod, hogyan kell beadnod, akkor kattints ide: 

Ha tudod, hogyan kell beadnod, akkor az alábbi linkeken tudod elérni a megfelelő felületeket:

Amennyiben magánszemély vagy és rendelkezel elektronikus tárhellyel, az a legegyszerűbb, ha a nyilatkozatot elektronikus úton nyújtod be ezen a webes felületen, az online kitöltő segítségével.

Ha nincs ügyfélkapus belépési jelszód, vagy bármilyen okból nem tudsz belépni az Ügyfélkapun, ezen a linken is kitöltheted a nyomtatványt: https://webnyk.nav.gov.hu/

A kitöltést követően ki kell nyomtatni, és postán fel kell adni az 1% felajánlást.

Ha papíralapon szeretnéd benyújtani, akkor
1. Töltsd le a formanyomtatványt itt.
2. Töltsd ki a nyomtatványt, tedd borítékba és zárd le.
3. A borítékot úgy címezd meg, hogy az állandó lakcímed alapján hozzádtartozó NAV-iroda címét írd rá. Ennek ezen a linken tudsz utána nézni: https://ado-egy-szazalek.hu/nav-postacim/
4. Add fel postán a levelet.

További információ itt.

Köszönjük a felajánlást!

Scroll to Top