Már 30 éve segítünk!

Technikai    számunk:

0114

Ron sorozat

Egy arckép

Ez az L. Ron Hubbard sorozat összefoglaló kötete, amely kiemeli mindazt, amit humanitáriusként, oktatóként, adminisztrátorként, filozófusként és művészként elért. Tartalmazza életének és eredményeinek egyetlen teljes időrendi áttekintését.

Hajóskapitány – Hét tengeren a kormánynál

Bonts vitorlát Ronnal, és járd be roppant tengerészeti hagyatékát. Tekints bele a hajónaplókba, melyek elbeszélik útjait, nézd meg a fényképes történeteit, és olvasd el az újságbeli beszámolókat és a korábban ki nem adott esszéket, melyek bemutatják életét olyan hajóskapitányként, aki bármekkora hajót irányíthat bármely tengeren.

Fényképész – A fénnyel való írás

Exponálástól az előhívásig – Ron a fényképészeti eljárás minden fázisát mesteri szinten elsajátította. Ismerd meg célját a fényképei mögött, valamint a stabil adatokat, amelyeket minden fényképész számára megfogalmazott.

Kertészet – A zöldebb világért

Magasabb rendű revelációk és globális következmények különleges története ez, mellyel nyomon követheted Ron tudományos kertészeti felfedezéseinek teljes útvonalát. Ismerd meg a kutatásait, cikkeit és személyes jegyzeteit, melyek eddig még soha nem jelentek meg, ám szerves részét képezik a magával az élettel kapcsolatos átfogóbb áttöréseinek.

Költészet – A versek esztétikája

A költészetén és dalszövegein keresztül Ron a világról alkotott saját nézetét úgy kommunikálja, ahogyan semmilyen más művészeti formával nem lehetséges. Egész élete folyamán írt: fiatalkorában, a New York-i évei alatt, a tengeren és az Ember legmagasabb állapotait kutatva

Zeneművészet – Zeneszerző és előadó

Merülj el a zene egyetemes nyelvében. Kövesd Ron egész életén át tartó zenei rendezői, hangszerelői, előadói és zeneszerzői pályáját, olvasd el ritka cikkeit a zene témájában, és nézz be a csúcsmodern L. Ron Hubbard Zenestúdióba.

Irodalmi levelezés – Levelek és naplók

Az első heves napjaitól Greenwich Village művészi világában az 1980-as évekbeli utolsó levelekig – végig Ronnal leszel, ahogy átkozza a szerkesztőket, és ünnepli az új írókat. Leveleinek kiterjedt gyűjteményén keresztül megismerheted a történetek mögött húzódó történetet.

Regényíró – A népszerű irodalom formálása

Ismerd meg L. Ron Hubbardot mint irodalmi legendát, aki igazi csillag volt a népszerű irodalom egén, forgatókönyveket írt Hollywood aranykorában, nagy jövőjű írók mentora volt, és egy kreatív látnok, aki a világ néhány legnagyobb mesterművét írta.

Kalandos fiatalkor – Levelek és naplók

Ismerd meg Ron leveleiből és naplóiból, hogy milyen az igazi élet. Csatlakozz hozzá, amint fényképeket készít Puerto Rico elzárt vidékein, a magával ragadó csendes-óceáni utazásai, Guam szigetén és az akkor még ritkán látogatott kínai nagy falról.

Kalandozó, felfedező – Merész tettek és ismeretlen birodalmak

Utazd be az amerikai vadnyugatot, szállj a szelek szárnyán a fenséges Közép-Nyugat felett, és bonts vitorlát Ronnal a korai kalandjai és felfedezései során nagyszabású utazása kezdetén. Mindezt anekdoták, cikkek és fényképek szemléltetik.

Scroll to Top